Online boeken Plattegrond

5-persoons chalet

Een 5-persoons chalet om heerlijk in te genieten

In ons 5-persoons chalet geniet u optimaal van de rust. Alle chalets zijn gelegen in een natuurlijke omgeving. Op het terras aan de voor- en achterzijde kunt u lekker uitrusten, terwijl u geniet van het mooie uitzicht. Onze 5-persoons chalets zijn namelijk gelegen tegen een bosrand en vlakbij de grote waterplas. Kortom, wanneer u van buitenleven houdt maar toch ook de nodige comfort wilt dan kiest u voor één van onze gezellige chalets.

Bekijk chalets Online boeken

5-persoons chalet met optimaal gemak

Een heerlijk weekendje of midweekje weg, maar wel met de nodige comfort? Kies dan voor onze 5-persoons chalets. Zo kiest u over een gezellige en vrijstaande vakantiewoning met een praktische inrichting.

  • U beschikt over een volledig ingerichte keuken met o.a. een 4-pits kookplaat
  • U heeft een woonkamer met flat screen tv, draadloos internet en stereoset.

Zo bent u er toch even lekker uit, maar geniet u wel van optimaal gemak.

Bekijk alle bungalows Bekijk prijslijst 2020

Huur een 5-persoons vrijstaand chalet

Onze 5-persoons chalets zijn geschikt voor 4 volwassenen en een kind. Er is een ruime slaapkamer aanwezig met een tweepersoons box-spring bed en er is een slaapkamer met een stapelbed en een éénpersoons bed. Bovendien kunt u maximaal twee huisdieren meenemen in het chalet. Heeft u interesse in een verblijf in één van onze comfortabel ingerichte Scandinavische chalets? Reserveer dan snel of neem contact op voor meer informatie.

Bent u op zoek naar een luxe woning met 3 slaapkamers klik dan op park- of oeverwoningen.

Bekijk parkwoningen Bekijk oeverwoningen