Online boeken Plattegrond

6-persoons bungalow

Even lekker weg in een 6-persoons bungalow

Wat is er nu heerlijker dan even lekker weg. Even genieten in rust, ruimte en échte gastvrijheid. Dat is genieten bij Parc de Witte Vennen. In ons prachtige park hebben wij diverse 6-persoons bungalows ter beschikking. In deze moderne parkwoning geniet u van luxe en comfort, terwijl u omringd wordt door prachtige en rustgevende natuur. Bent u benieuwd? Kom dan snel eens langs op ons park in Oostrum of reserveer direct een heerlijk weekend, midweek of vakantie in een 6-persoons bungalow.

Bekijk parkwoningen Bekijk oeverwoningen

Diverse typen 6-persoons bungalows

Wilt u lekker genieten in een rustige omgeving in combinatie met de nodige luxe en comfort? Dan zijn onze 6-persoons bungalows echt iets voor u. U kunt kiezen uit:

Bekijk bungalows Bekijk prijslijst 2020

6-persoons bungalow huren

Bij Parc de Witte Vennen, gelegen in het Noord-Limburgse Oostrum bent u lekker even weg. In een 6-persoons bungalow heeft u alle comfort van thuis. Onze bungalows zijn namelijk volledig ingericht, inclusief keuken waar u alles bij de hand heeft. Geniet vanaf uw terras van het prachtige uitzicht of maak een heerlijke fiets- of wandeltocht door de bosrijke omgeving van Noord-Limburg.

Online boeken Contact