Online boeken Plattegrond

Compleet ingerichte bungalowtent

Compleet ingerichte tent in Noord-Limburg

Zonder inpakstress op vakantie? Dat kan, boek nu nog een van de volledig ingerichte bungalowtenten van Recreatent op ParcCamp De Witte Vennen in Oostrum. Terwijl andere campinggasten nog druk in de weer zijn met stokken en tentdoeken, kunt u al direct genieten van alles wat ParcCamp De Witte Vennen u te bieden heeft.

Boek een volledig ingerichte bungalowtent

Volledig ingerichte bungalowtenten

De luxe ruime kampeertenten van Recreatent zijn geschikt voor zes personen. Alle tenten beschikken over (tuin)meubilair, goede bedden en een complete keuken met 3-pits gaskooktoestel, koelkast en keukengerei. De bungalowtenten zijn 5.70 x 5.00 meter en hebben een ruime binnenruimte met daarin een grote leefruimte en 3 slaapvertrekken. Daarnaast staat er bij iedere ingerichte bungalowtent ook nog een partytent van 3.00 x 3.00 meter.

Bekijk de volledig ingerichte bungalowtenten

Een volledige ingerichte tent op ParcCamp de Witte Vennen

ParcCamp de Witte Vennen is een geschikte camping voor gezinnen, natuurliefhebbers en senioren. De camping telt zo’n 150 kampeerplaatsen, prachtig in het groen. Op het park worden diverse activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud. Ook zijn er fietsen en skelters te huur en kunt u gratis gebruik maken van de waterfietsen en tennisbanen. En op warme dagen kun u heerlijk afkoelen in het recreatiemeer.

Lees meer informatie het park

Boek een van de volledige ingerichte tenten op ParcCamp De Witte Vennen

Een volledige ingerichte tent op ParcCamp De Witte Vennen boekt u gemakkelijk en snel via de website van Recreatent. Nadat u uw boeking heeft geplaatst ontvangt u per e-mail een bevestiging van de boeking. Bij het boeken heeft u ook de mogelijkheid om een van de extra pakketten bij te boeken zoals een slaap- of boodschappenpakket. Wanneer u dit doet hoeft u alleen nog maar uw eigen kleding en gebruiksartikelen in te pakken en u bent klaar voor vertrek!

Boek een van de volledig ingerichte tenten