Online boeken Plattegrond

Glamping in Limburg

Verrassende tip

Op het werk beginnen ze alweer: “Voor eind januari moet de vakantie-aanvraag voor 2017 binnen zijn”. U denkt bij uzelf, nu al? U zit met uw hoofd nog bij sinterklaasavond, hoe u alle pakjes op tijd bij elkaar gaat krijgen en ondertussen komt de vraag alweer oprijzen hoe u de kerstboom dit jaar zult aankleden. Laat staan dat u al met de vakantie voor 2017 bezig bent. Toch zijn de donkere herfstavonden uitermate geschikt om hier eens uitgebreid voor te gaan zitten. In dit blog geven we u een verrassende vakantietip met veel natuur, maar zeker ook het nodige comfort!

Glampingvakantie als oplossing

Waarom kiest u dit jaar eigenlijk niet eens voor een vakantie in eigen land? Bent u gek op kamperen, maar twijfelt u over een kampeervakantie in Nederland? Dan biedt Glamping in Limburg de oplossing! Glamping, ofwel glamorous camping, is dé trend op kampeergebied. Glamping staat voor het comfort van een hotel gecombineerd met de natuurlijke omgeving en de vrijheid van een camping.

Glamping in Nederland, comfortabel genieten

Met glamping in Limburg geniet u van het buiten zijn, dicht bij de natuur, met alle voordelen van kamperen én met een goed bed. Hoe leuk en fijn is dat! In onze Safaritenten XL en Scandinavische chalets van Parc De Witte Vennen heeft u:

  • Een eigen douche
  • Een eigen toilet
  • Een keukenblok
  • Een koelkast

Een eigen douche en toilet, dat is natuurlijk ideaal wanneer u met kleine kinderen op vakantie gaat. Zo hoeft u ’s nachts niet meer over de camping te lopen. Daarnaast is er in de accommodaties ook een keukenblok en koelkast aanwezig. Daardoor kunt u de auto dus nog voller laden met meer spellen en speelgoed, terwijl u de gasstelletjes en campingstoelen lekker thuis kunt laten.

De ultieme kampeerbeleving

Glamping staat voor de ultieme kampeerbeleving; luxe en comfortabel, maar toch midden in de natuur. ’s Middags kunnen de kinderen een middagdutje doen terwijl u lekker buiten een boekje leest. De kinderen liggen niet in een warme tent en u bent niet gebonden aan uw hotelkamer. Kortom, de ideale vakantie voor de natuurliefhebber die toch het nodige comfort wenst. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over Glamping in Limburg.

Contact Meer camping
Delen