Online boeken Plattegrond

Huisje huren in Limburg

Huisje huren in Limburg, plezier voor jong en oud

Wilt u een huisje huren in Limburg? Dan wilt u natuurlijk ook graag weten wat er in de (nabije) omgeving van het huisje te doen is, zodat u enkele activiteiten kunt ondernemen. Wanneer u ervoor kiest om een huisje te huren in Limburg bij Parc de Witte Vennen, dan zit u perfect qua natuur. De mooie omgeving van Oostrum, waar het vakantiepark zich bevindt, leent zich dan ook perfect voor een heerlijke wandeling of fietstocht door de Limburgse natuur. Het recreatiepark ligt niet voor niets precies tussen twee Nationale Parken, De Groote Peel en De Maasduinen. Maar in de omgeving van Oostrum is nog veel meer te doen voor jong en oud. In dit blog vertellen we er u alles over.

Huisje huren in Limburg voor actief wandelen of fietsen

Vanaf het huisje op vakantiepark de Witte Vennen fietst u zo kilometers langs de Maas. Onderweg passeert u vele gezellige restaurantjes en cafeetjes waar u kunt genieten van een heerlijk stuk Limburgse vlaai. Ook wanneer u een fervent wandelaar bent doet u er goed aan om een huisje te huren in Limburg. Voor een actieve wandelvakantie is Parc de Witte Vennen namelijk een prima uitvalsbasis. In de omgeving kunt vele mooie wandeltochten maken. Zo wandelt u door het voormalige vestingstandje Arcen aan de Maas, wat ook wel dé toeristische parel van de Maasduinen wordt genoemd. In Arcen geniet u bovendien van de gastronomie op één van de vele gezellige terrassen. In Arcen kunt u tevens een bezoek brengen aan de Hertog-Jan Bierbrouwerij, bekijkt u de prachtige kasteeltuinen of komt u geheel tot rust in het Thermaalbad.

Meer over de omgeving

Verschillende "eigen" wandel-, fiets- en autoroutes direct vanaf het park

RecreatieParc de Witte Vennen heeft ook verschillende routes die u gratis mee kunt nemen en die u te voet, met de fiets of met de auto het prachtige Noord-Limburgse land laten zien.

Alle routes

Huisje huren in Limburg met kinderen

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een huisje te huren in Limburg met (kleine) kinderen. Ook in dat geval is er van alles te beleven. Hieronder een greep uit de vele attracties om en nabij Oostrum:

 • Aardbeienland
  Het aardbeien themapark bestaat o.a. uit een winkel, terras, museum, kassen, velden, bos, elfjes, straatjes, hofjes, sprookjes, speuractiviteiten en meerdere speeltuinen binnen en buiten. Uw kinderen kunnen er de gehele middag onbezorgd vooruit o.a. door zelf aardbeien te plukken.
 • Irrland
  Irrland, net over de grens in Duitsland, is een boerderij-belevenisoase en, zoals de naam al zegt, is het uitgestrekte pretpark gebouwd om het boerenthema. Geen hightech snufjes of snelle attracties, maar juist een doe en beleef park voor kinderen waar het zelf spelen voorop staat. Het park is een combinatie van speeltuinen, een zwembad, vele bijzondere speeltoestellen en een kinderboerderij.
 • Het Oorlogsmuseum
  Verschillende personages uit de Tweede Wereldoorlog nemen u mee terug in de tijd. Jong en oud zal hier een interessante en leerzame dag beleven.
 • Toverland
  Dit grote pretpark met snelle achtbanen en waterattracties voor jong en oud bezorgt u een dag vol plezier en belevenis. Het pretpark is voor een groot gedeelte overdekt en daardoor ook zeer geschikt voor de dagen waarop het weer wat minder is.
 • Hertog Jan Bierbrouwerij
  Bezoek de Brouwerij en ervaar hoe smaakvol Arcen is. Tijdens een rondleiding volg je een uur lang het complete brouwproces en uiteraard mag er ook geproefd worden van de heerlijke biertjes.
 • ZooParc Overloon.
  Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven.

Kom naar het Limburgse land

Naast bovengenoemde wandel- en fietsactiviteiten en leuke belevenissen voor de kids (en de ouders) biedt het Limburgse land nog veel meer. Veelzijdig Limburg leent zich ook perfect voor een dagtripje met de auto. Vanuit Oostrum bent u in een handomdraai met de auto in het Duitse bedevaartstadje Kevelaer, in sfeervol Roermond met zijn DesignOutlet of verder naar het zuiden richting het altijd gezellige en mondaine Maastricht of Düsseldorf. Kortom, voor ieder is er genoeg te doen. Wilt u meer informatie over de activiteiten in de omgeving van Parc de Witte Vennen of wilt u weten hoe u bij ons een huisje kunt huren in Limburg? Neemt u dan gerust eens contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact
Delen