Online boeken Plattegrond

Ontdek Noord-Limburg,
tussen Peel en Maas

Verken veelzijdig Limburg

Met haar ligging tussen de Maas, een tweetal nationale parken en de Duitse grens, is Parc de Witte Vennen het perfecte startpunt voor een dagje uit. Of dat u nu met de fiets, auto of te voet eropuit trekt. Verken het Maasdal met haar aardbeien-, aspergevelden en boomkwekerijen en bezoek de gezellige Maasdorpjes. Of maak een wandeling door De Maasduinen en steek met het trekvlot het Reindersmeer over. Dichtbij huis ligt aan de noordkant van Oostrum het uitgestrekte stiltegebied Landgoed Geijsteren. Kortom, natuur in overvloed. Van een stedenbezoek naar het Duitse Kevelaer en koopjes jagen in Roermond tot een bourgondisch uitstapje naar De Hertog Jan Brouwerij in Arcen. Mondain winkelen kan in Maastricht of Düsseldorf. Er is voor iedereen genoeg te doen.

Sfeervol Venray
Het bruisende centrum van Venray is in 2011 – 2013 niet voor niets uitgeroepen tot ‘De Beste Binnenstad van Nederland’. De gezellige terrasjes en sfeervolle winkelstraten nodigen uit voor een bezoek. Geniet van de typische Noord-Limburgse gastvrijheid en trakteer uzelf op verse asperges of echte Limburgse vlaai. Ook kunstliefhebbers komen aan hun trekken met diverse historische parels als de Petrusbandenkerk en kunst in het Odapark. Jaarlijks vinden er ruim 150 evenementen plaats waarvan een groot deel op de mooie pleinen in het centrum en in de Evenementenhal Venray.

Auto en motorroute Noord Limburg

In Limburg vindt u prachtige natuur, vele toeristische plekken en leuke activiteiten. Ontdek het allemaal met de auto of de motor. Speciaal voor u hebben we een mooie auto- en motorroute uitgezet door het Noord-Limburgse land van zo’n 100 km, die u langs leuke dorpjes en bijzondere plaatsen voert. Klik hier om deze route te downloaden.