Online boeken Plattegrond

4-persoons bungalow

Heerlijk genieten in een 4-persoons bungalow

Wilt u lekker genieten van de rust in een prachtige in het groen of aan de grote waterplas gelegen bungalow? Dan is een 4-persoons bungalow echt iets voor u. Bij Parc de Witte Vennen hebben we verschillende typen bungalows voor u in de aanbieding. De ene is een direct aan het water gelegen oeverwoning, terwijl u in de parkwoning juist geniet van het prachtige zicht op een groene omgeving.

Bekijk parkwoningen Bekijk oeverwoningen

Diverse typen 4-persoons bungalows

Bent u op zoek naar een mooie bungalow met de nodige luxe en veel comfort? Dan zijn onze 4-persoons bungalows uitermate geschikt. U heeft de keuze uit:

Bekijk alle bungalows Bekijk prijslijst 2020

4-persoons bungalow huren

Bij Parc de Witte Vennen kunt u heerlijk genieten in een 4-persoons bungalow. U geniet niet alleen van de rust, ruimte en de gastvrijheid maar zeer zeker ook van de vele activiteiten en festiviteiten in en om ons park. Zo kunt u in de omgeving heerlijk wandelen en fietsen, kunt u ontspannen sporten op de tennisbaan of lekker relaxen in de sauna. En in de zomermaanden neemt u een verfrissende duik in ons mooie strandbad. Interesse? Reserveer dan snel een 4-persoons bungalow of neem contact op voor meer informatie.

Online boeken Contact