Online boeken Plattegrond

Over ons

Hoogtebeelden De Witte Vennen

Het centrale gedeelte van Parc de Witte Vennen vanuit de lucht gezien.

Nieuwe eigenaren

Parc de Witte Vennen was echt een familiebedrijf. Ontstaan eind jaren tachtig uit een zandwinningslocatie is in 1995 door de ontgronder voorzichtig gestart met de opbouw van het vakantiepark, in eerste instantie met de bouw van 30 Scandinavische chalets. Eind 1997 is de familie Verberk in beeld gekomen en is in 1998 met 30 campingplaatsen gestart. Ook werden de eerste koopwoningen en enkele jaren later de eerste 6 huurbungalows gebouwd.

Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is. In de verhuur zijn 44 bungalows en chalets, de camping is puur toeristisch en telt ongeveer 150 plaatsen. Er zijn moderne uitgebreide voorzieningen en er is een strandbad met speeltuin. Ook zijn er op dit moment zo’n 40 recreatiekoopwoningen. Het immense terrein is 53 HA groot waarvan het grote meer ongeveer 25 HA opslokt.

Met ingang van 1 oktober 2018 jl. hebben de heren Simons en Classens het familiebedrijf Parc de Witte Vennen overgenomen.
De overname van het vakantiepark wordt door de heren gezien als een uitgelezen kans om het bedrijf uit te breiden. Het vakantiepark past goed in de visie van de nieuwe eigenaren. Aandacht en respect voor gasten, een duurzame manier van ondernemen en een solide karakter van de organisatie. Met de overname gaan ook de huidige beheerder en medewerkers van Parc de Witte Vennen mee.

De komende jaren zal het recreatiegedeelte flink groeien. De ontgronding is een feit en volgend jaar zal er op verschillende plaatsen uitbreiding plaatsvinden.