Online boeken Plattegrond

Seniorencamping

Seniorencamping in Limburg

Een seniorencamping in Noord-Limburg waar u geniet van rust, ruimte en echte Limburgse gastvrijheid, dat is Parc de Witte Vennen in Oostrum nabij Venray. Als 50-plusser geniet u van een heerlijk comfortabele seniorenvakantie in Limburg, dat te boek staat als één van de mooiste regio’s van Nederland. Onze camping, gelegen aan het water, is geschikt voor natuurgenieters die heerlijk willen ontspannen in een rustige, bosrijke omgeving in Noord-Limburg, maar biedt ook tal van activiteiten en mogelijkheden voor de wat actievere 50-plusser.

Seniorencamping met 50-plus voorzieningen

Parc de Witte Vennen is een seniorencamping met een wat rustiger profiel die geen onderdeel uitmaakt van een keten. Hierdoor is er voor alle gasten, zeker in rustigere perioden, voldoende aandacht. Bovendien is het park ruim opgezet, schoon en voorzien van diverse faciliteiten voor senioren, zoals o.a.:

  • Zeer ruime (comfort)campingplaatsen in het groen met veel privacy, geschikt voor camper, tent of caravan en voorzien van internet- en tv-aansluiting.
  • Ruime en volledig verwarmde sanitair gebouwen met gratis douches, vloerverwarming, wascabines en minder-validen sanitair.
  • Een wellness voorziening

Camping voor senioren & ACSI-kaart houders

Op onze seniorencamping in Oostrum, bij Venray, is het zowel tijdens het hoogseizoen, maar zeker ook buiten de vakantieperiodes om goed toeven voor 55-plussers. Alleenreizende jongeren worden op ons terrein niet toegelaten, dus u ondervindt geen hinder van nachtelijke overlast. Gedurende het hoogseizoen treft u dan ook een gezonde mix van gezinnen en 50-plussers aan op de camping. In het voor- en naseizoen is het heerlijk tot rust komen in de bosrijke omgeving. Bovendien profiteert u buiten de vakantieperiodes van aangepaste prijzen indien u in het bezit bent van een ACSI-kaart of Camping Key Card.

Bekijk camping

Ook seniorenbungalows te huur

Wanneer u niet beschikt over een eigen caravan, tent of camper, kunt u ook een comfortabel ingerichte seniorenbungalow huren op ons park. Onze bungalows zijn ideaal voor 55-plussers; ruim, gelijkvloers, rolstoelvriendelijk, voorzien van ligbad en inloopdouche en zelfs met het terras direct aan het water of een bosgebied gelegen. Voor de wat meer prijsbewuste senioren zijn er gezellig ingerichte Scandinavische chalets te huur.

Bekijk bungalows

Actieve seniorenvakantie in Noord-Limburg

Bij Parc de Witte Vennen hebben we tal van activiteiten gericht op de 50-plusser. Of schuif gezellig aan in ons lounge-café waar u geniet van gratis internettoegang, Oudhollandse Spelen, een bibliotheek en een tv-hoek. Senioren op onze camping kunnen gebruik maken van:

  • Jeu de boules- en tennisbanen
  • Een 25 HA grote visvijver (karper)
  • 18 holes midgetgolfbaan
  • Strandbad in de openlucht
  • Wandel- en fietsroutes
  • Wifi
Meer activiteiten

Uitstapjes in de omgeving

In de nabije omgeving van onze camping in Limburg kunt u als 55-plusser lekker winkelen en terrassen, zoals in Venray. Of maak eens een uitstapje naar de Hertog Jan Brouwerij in Arcen, wandel of fiets door landgoed Geijsteren of bekijk één van de vele andere bezienswaardigheden die Noord-Limburg rijk is.

Meer omgeving

Boek nu een seniorenvakantie in Limburg!

Parc de Witte Vennen is door de ANWB beoordeeld met 4,5 van de 5 sterren en scoort een 8,9 op Zoover. Bovendien zijn wij door de ANWB genomineerd voor de titel “mooiste camping voor 50-plussers in het voor- en naseizoen”. Kortom; voor Rust, Ruimte en échte Gastvrijheid komt u naar Parc de Witte Vennen in Oostrum. Daar geniet u van al het moois dat Limburg te bieden heeft!

Online boeken