Online boeken Plattegrond

Kamperen met kinderen

Camping met veel activiteiten voor kinderen

Wilt u kamperen met uw kinderen in Limburg? Denkt u dan eens aan Parc De Witte Vennen in Oostrum, nabij Venray. Dé ideale camping voor een jong gezin, want kamperen met kinderen op ParcCamping de Witte Vennen is een feest voor jong en oud. De ANWB waardeert onze camping niet voor niets met 4,5 van de 5 sterren en ook op Zoover scoren we een waardering van 8,9.
Op onze camping hebben kinderen veel ruimte om te spelen; overal op het park vind je speeltuintjes, zandbakken en sportvelden.

Reserveren

Er is genoeg te doen

Daarnaast zijn er veel faciliteiten en activiteiten zoals:

  • Gratis waterfietsen
  • Skelter- en fietsverhuur
  • Een uitdagend strandbad met grote waterglijbaan
  • Beachvolleybal of tennis op het strand
  • Gezellig samenzijn onder de pagode in de avonduren
  • Een animatieruimte met vermaak van animatieteam
  • Een animatieprogramma tijdens de vakantieperiodes
  • Een bezoek aan kinderboerderijen de buurt
Meer activiteiten

De ideale camping voor een jong gezin

Gedurende de vakantieperioden zijn er op onze camping veel jonge gezinnen die elkaar op de maandagavond bij de vuurkorf snel leren kennen. Ook eenouder gezinnen krijgen makkelijk aansluiting en voelen zich hier snel thuis. Op ons kleinschalige familiepark hebben we geen jaarplaatsen, tuinkabouters of bingoavonden, maar juist de gezelligheid van een 100% toeristische familiecamping met een hoge mate van comfort.

 

Uitstapjes

Wanneer u gaat kamperen met kinderen op onze camping Noord-Limburg kunt u er van op aan dat er ook in de nabije omgeving van Oostrum genoeg te doen is voor kinderen en volwassenen. Zo kunt u naar Toverland, Liberty Park, Zoo Park Overloon, Aardbeienland en Erlebnisoase Irrland. Alle activiteiten liggen op fietsafstand. Zo maakt u tijdens het kamperen met uw kinderen leuke uitstapjes in de buurt. Bekijk hier alle uitstapjes in de omgeving van Oostrum.

Meer omgeving

Comfortabele vakantie met kinderen

Op onze camping treft u ruime kampeerplaatsen, comfortplaatsen en seizoenplaatsen. Onze kampeerplaatsen, gelegen in het groen, kennen 125-150 m2 oppervlak. Vaak zijn de campingvelden in het midden voorzien van een zandbak en speeltoestellen. Vanonder uw luifel houdt u de kinderen op de camping in de gaten wanneer zij aan het spelen zijn met hun nieuwe vriendjes. De meeste kampeervelden zijn bovendien autovrij en voorzien van Wifi toegang.

 

Meer camping

Kamperen aan het water

Wilt u wat luxer kamperen met kinderen? Dat kan op ons nieuwe E-veld waar u geniet van een zeer ruime comfortplaats met 10A stroomvoorziening, tv-aansluiting, water- en rioolaansluiting. Deze kampeerplaatsen liggen direct aan het water. Bekijkt u ook eens onze nieuwe toeristische comfortplaatsen aan het water; een luxe campingplaats waar u als jong gezin geniet van veel comfort.

 

Prachtig kindersanitair

Tijdens uw vakantie met kinderen is het wel zo fijn als de voorzieningen daar ook bij aansluiten. Onze nieuwe sanitair gebouwen zijn uitgerust met prachtig kinder-sanitair, vloerverwarming, gratis douches en een kinderruimte. Volgens veel van onze gasten ademt het sanitair gebouw luxe en is het nog mooier dan thuis.

Kamperen met kinderen in Limburg

Wanneer u gaat kamperen met kinderen in Limburg bent u bij Parc de Witte Vennen aan het juiste adres. Onze camping in Oostrum, nabij Venray, is voorzien van vele activiteiten en faciliteiten voor uw jonge gezin. Kortom, voor rust, ruimte en échte Limburgse gastvrijheid komt u naar Parc de Witte Vennen! Boek vandaag nog of informeer per mail of telefoon naar de mogelijkheden.

Online boeken

Glamping op de camping

Bent u niet in het bezit van een kampeermiddel of wilt u graag kamperen met meer luxe. Ook bij ons is glamping mogelijk. Tussen twee campingvelden vindt u onze gezellige en compleet ingerichte Scandinavische chalets. U heeft alle luxe van thuis zoals eigen sanitair, gezellige woonkamer met tuindeuren naar het ingerichte terras, een uitgebreide keuken en echte bedden. Boxsprings in de ouderslaapkamer en een los bed in combinatie met een spannend stapelbed in de kinderkamer. Zo geniet u van een comfortabele woning en de kinderen vinden om de hoek nieuwe vriendjes en vriendinnetjes op de gezellige camping.