Online boeken Plattegrond

Kleine Camping Limburg

Op zoek naar een kleine camping in Limburg?

Bent u op zoek naar een camping in Limburg met verschillende faciliteiten en een grote hoeveelheid ruimte, terwijl de camping toch aanvoelt als een kleine camping? Dan bent u bij ParcCamping de Witte Vennen in Oostrum, nabij Venray, aan het juiste adres. Ondanks dat wij beschikken over 150 campingplaatsen zorgen de rust en ruimte, de gastvrijheid en persoonlijke aandacht die u bij ons op de camping aantreft ervoor dat u zich op een kleine camping in Limburg waant. Ondertussen kunt u echter wel profiteren en genieten van de vele faciliteiten die u bij ons op de camping vindt en normaliter niet op een kleine camping in Limburg aanwezig zijn. De plaatsen zijn verdeeld over 5 velden, waarbij vrijwel elke campingplek giga-groot is en u ook geen directe overburen treft. U heeft voldoende privacy en het voelt ruim.

Meer camping

Natuurlijk gelegen met vele activiteiten

ParcCamping De Witte Vennen is natuurlijk gelegen. U treft op onze camping geen zwemparadijzen of discotheken aan, maar u stuit juist op een mooi natuurwater met glijbaan waar u lekker kunt afkoelen. Daarnaast is onze kleine camping in Limburg:

Dat soort activiteiten geven net die charme die u op een grote camping minder snel tegenkomt. Ook treft u bij ons geen jaarplaatsen, stacaravans, tuinkabouters en bingo avonden!

Bekijk activiteiten

Kleine camping Limburg met grote mogelijkheden

Onze camping die aanvoelt als een kleine camping in Limburg ligt niet midden in het toeristengedruis maar net wat verder van de meest drukbezochte locaties. Op die manier geniet u echt van de rust en hoort u in de ochtenden de fluitende vogeltjes. Heerlijk om bij wakker te worden. En mocht u op een middag er op uit willen trekken dan kunt u in de nabij gelegen omgeving allerlei leuke activiteiten ondernemen. Denkt u daarbij aan een bezoek aan het pittoreske Arcen met de Hertog-Jan Bierbrouwerij, of aan een gezellig bourgondisch middagje Venray met heerlijke speciaalbieren en sfeervolle terrasjes. Kortom, er is voor ieder wat wils!

Bekijk omgeving

Verblijf op een kleine camping in Limburg

Wilt u verblijven op een kleine camping in Limburg met grote mogelijkheden? Boekt u dan een vakantie bij Camping de Witte Vennen in Oostrum, nabij Venray. Zo geniet u van een heerlijke kampeervakantie met caravan of camper in de prachtige natuur met rust en ruimte. Onze ruime campingplaatsen bieden u voldoende plek en de sfeer op onze camping zorgt ervoor dat u de knusheid ervaart van een kleine camping. U zult zich verbazen over het prachtige sanitair, mooier dan thuis horen wij regelmatig. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag meer informatie? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag!

Contact Tarieven