Online boeken Plattegrond

Genieten in
het groen

Ontdek alle type bungalows op ons park

Al onze bungalows zijn prachtig in het groen gelegen. Of u nu direct aan het water wilt verblijven of juist liever de geur van dennennaalden opsnuift in de bossen; er is voor ieder wat wils. Wanneer u op zoek bent naar comfort en luxe, dan zijn onze parkwoningen en oeverwoningen zeker iets voor u. Of u kiest voor de gezellige Scandinavische chalets aan de bosrand.

Beleving & ligging

Het vakantiepark is een oase van rust midden tussen de bossen van Noord Limburg. Aan een grote recreatieplas vindt u luxe vakantiewoningen en een 100% toeristische familiecamping. Terwijl uw kinderen voetballen op het centraal gelegen veld, komt u helemaal tot rust op uw terras aan het water.

Koopwoningen

Heerlijk ontbijten op het terras van uw tweede huis, terwijl u uitkijkt over het water. Deze unieke woningen, direct aan het recreatiemeer, vallen op door hun prachtige Zuid-Europese architectuur en zijn gebouwd op ruime kavels (min. 400 m2, eigen grond). Aan de steiger legt u uw eigen boot aan. De koopwoningen beschikken over drie slaapkamers en een badkamer met ligbad.

Op dit moment zijn er nieuwe woningen te koop. Voor meer informatie neem contact op met Parc de Witte Vennen via: 0478-511322 of info@wittevennen.nl

Tijdelijke verhuur, zakelijk of privé

Zoekt u een verblijf voor uw zakenrelaties, expats of (gedetacheerde) werknemers? Heeft u het wel gehad met uw hotelkamer en zoekt u meer bewegingsvrijheid? Misschien heeft u tijdelijke woonruimte nodig vanwege verbouwing, scheiding of verhuizing? Dan is een bungalow met twee of drie slaapkamers of een chalet echt iets voor u! Deze zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Vanaf twee maanden huur komt u bovendien in aanmerking voor onze maandtarieven. U bevindt zich op fietsafstand van Venray met scholen en winkels, terwijl de A73 op slechts vier kilometer afstand ligt. Informeert u naar de mogelijkheden, wij leggen u het een en ander graag uit in een persoonlijk gesprek.

Lees meer