Online boeken Plattegrond

Tijdelijke woonruimte vakantiepark Limburg

Op zoek naar tijdelijke woonruimte?

Bent u op zoek naar tijdelijke woonruimte in Limburg? Vakantiepark Parc de Witte Vennen in Oostrum, nabij Venray, kent een ruim aanbod aan tijdelijke woningen die van alle gemakken voorzien zijn. U huurt tegen aantrekkelijke condities zoals scherpe prijzen en vaak zonder lange wachttijden. Kortom, geniet van een aangenaam, comfortabel en gezellig tijdelijk verblijf op ons vakantiepark in Noord-Limburg. Voor zowel tijdelijke huisvesting voor particulieren alsmede zakelijke doeleinden kunt u bij ons terecht.

Comfortabele bungalows en chalets

Bent u dus op zoek naar een tijdelijk verblijf (2-10 maanden) voor zakenrelaties, expats, (gedetacheerde) medewerkers of bent u juist op zoek naar een tijdelijke woning voor uzelf vanwege verbouwing, verhuizing, (proef)scheiding of een noodsituatie door brand- of waterschade; Parc de Witte Vennen biedt flexibele mogelijkheden voor diverse doeleinden. Zie de Witte Vennen daarbij als een aangename gastheer die alles doet om het verblijf van u en uw gezin of medewerkers zo prettig mogelijk te laten verlopen!

Bekijk bungalows Bekijk chalets

Tijdelijke woning die voelt als thuis

Onze vrijstaande chalets en volledig ingerichte bungalows, gelegen aan het water of een parkje, zijn uitermate geschikt als tijdelijke woonruimte. De gemeubileerde bungalows zijn uitgerust met twee of drie slaapkamers, volledig ingericht en voorzien van Wifi. Wanneer u tijdelijke woonruimte huurt op ons vakantiepark in Limburg profiteert u van:

  • Tijdelijke woningen die vrijwel het hele jaar door voor langere perioden beschikbaar zijn.
  • Een speciaal huurtarief zodra u voor minimaal twee maanden tijdelijke woonruimte huurt
  • De mogelijkheid om tegen betaling gebruik te maken van een breed aanbod aan services zoals bedlinnen, handdoekenpakketten en tussentijdse schoonmaak

Het is niet mogelijk om bij ons een woning te huren voor onbepaalde tijd.

Tijdelijk huren van een vakantiewoning

Parc de Witte Vennen in Oostrum is een centraal gelegen vakantiepark en daardoor de ideale plek voor het huren van een tijdelijke (vakantie)woning. Het park ligt op fietsafstand van Venray waar u scholen, winkels en diverse faciliteiten treft zoals een station. Daarnaast zijn alle grote steden in Brabant en Limburg eenvoudig te bereiken. De A73 ligt slechts op vier kilometer afstand en Venlo, Nijmegen, Duitsland en de Ryanair vliegbasis Dusseldorf – Weeze zijn met beknopte reistijd zonder files te bereiken.

Tijdelijke huisvesting in Limburg

Voor een tijdelijke woonruimte of zakelijke huur in een vakantiepark in Limburg is Parc de Witte Vennen in Oostrum, nabij Venray, een uitstekende keuze! Wilt u meer informatie over onze lange termijn oplossingen voor een tijdelijk verblijf in Limburg, neem dan contact met ons op per mail of bel 0478-511322.

 

 

Contact Prijslijst 2023