Online boeken Plattegrond

Campings Limburg

Parel onder de campings in Limburg

Prachtig in het groen gelegen vindt u de familiecamping van Parc de Witte Vennen, één van de mooiste campings van Limburg, met zo’n 150 kampeerplaatsen, zowel toeristisch alsmede seizoenplaatsen. Veel van de kampeervelden beschikken over een eigen speeltuin of sportveld. Terwijl uw kinderen ravotten met hun nieuwe vriendjes, houdt u vanuit uw voortent een oogje in het zeil.

Geniet u liever van de rust? Onze rustiger gelegen velden, al dan niet aan het water, zijn prima geschikt voor natuurliefhebbers en senioren. De meeste kampeervelden zijn autovrij met een parkeergelegenheid direct om de hoek. ParcCamping de Witte Vennen heeft geen jaarplaatsen.

Kindvriendelijke campings Limburg

Vier van de vijf campingvelden van Parc de Witte Vennen zijn autovrij en daarmee geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Terwijl de kinderen urenlang zoet zijn in de speeltuin op het veld, leest u uw boek uit onder de luifel. Twee van onze sanitairgebouwen zijn uitgerust met een uitgebreide kinderruimte. Kortom, Parc de Witte Vennen is één van de kindvriendelijke campings in Limburg.

Sanitair op onze Limburgse camping

Elk campingveld beschikt over een riant eigen sanitairgebouw. De warme douches zijn gratis en in het voor- en najaar geniet u van vloerverwarming. De paviljoens zijn uitgerust met apart baby- en kindersanitair en voorzieningen voor minder validen.

Sanitairgebouw campingveld A/B

Senioren campings Limburg

Buiten het hoogseizoen om geniet u bij Parc De Witte Vennen van de prachtige natuur en heerlijke rust. Onze camping is door de ANWB zelfs genomineerd in de categorie “De mooiste campings in Limburg, die zich in voor- en naseizoen richt op 50-plussers”. Met faciliteiten als goed sanitair, ruime kampeerplaatsen in het groen, visgelegenheid, eigen fietsroutes en een gezellig centrumgebouw is het optimaal genieten. Het luxe hoofd-sanitairgebouw is volgens verschillende kampeerders nog mooier dan thuis. In het nieuwe centrumgebouw met lounge-café en terras kunnen gasten gezellig een borreltje drinken en gebruik maken van de wellnessruimte. Op de nieuwe (seizoen)plaatsen direct aan het water, kunt u vanonder de luifel, een hengeltje uitwerpen in onze ruime visvijver.

Eén ideale camping in Limburg voor campers

De zeer ruime camperplaatsen (ca. 125 m2) zijn uitgerust met een stevige grasmat en hebben een weids uitzicht over het terrein. Het vakantiepark ligt vlakbij Venray met tal van winkels en gezellige restaurants en is bovendien uitstekend bereikbaar per fiets. Natuurlijk is er een camperstation en in de vakantieperioden komt er elke ochtend een bakker langs. Op bijna alle plaatsen is draadloos internet en een kabel-tv aansluiting aanwezig.

De ideale camping voor een jong gezin

Gedurende de vakantieperioden zijn er op onze camping veel jonge gezinnen die elkaar op de maandagavond bij de vuurkorf snel leren kennen. Ook eenouder gezinnen krijgen makkelijk aansluiting en voelen zich hier snel thuis. Op ons kleinschalige familiepark hebben we geen jaarplaatsen, tuinkabouters of bingoavonden, maar juist de gezelligheid van een 100% toeristische familiecamping met een hoge mate van comfort.

Vakantie met kinderen op één van de topcampings in Limburg

Op onze camping treft u ruime kampeerplaatsen, comfortplaatsen en seizoenplaatsen. Onze kampeerplaatsen, gelegen in het groen, kennen 125-150 m2 oppervlak. Vaak zijn de campingvelden in het midden voorzien van een zandbak en speeltoestellen. Vanonder uw luifel houdt u de kinderen op de camping in de gaten wanneer zij aan het spelen zijn met hun nieuwe vriendjes. De meeste kampeervelden zijn bovendien autovrij en voorzien van Wifi toegang. Onze camping is dus uitermate geschikt om te kamperen met kinderen.