Online boeken Plattegrond

Wat is er te doen?

Activiteiten & Faciliteiten

Activiteiten & Faciliteiten

Van knutselen in de animatieruimte tot een watergevecht, Balspellen of Escape Room; in de vakantieperiodes worden diverse activiteiten bij de kinder-animatie georganiseerd voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Maar ook voor de ouderen is er op het park genoeg te doen (zie hieronder). Verder zijn er fietsen, skelters en waterfietsen te huur, of kunt u gratis gebruik maken van onze tennisbanen. En bij de receptie voorzien we u bovendien graag van diverse tips voor een dagje uit of goed restaurant in de omgeving. Hieronder hebben wij alvast enkele tips voor u op een rijtje gezet:

Fiets en skelterverhuur

Een lekker ritje maken op het vakantiepark? Dat kan met een echte skelter. Deze zijn te huur op ons Parc. Mocht u geen fiets mee hebben genomen, dan heeft u dankzij onze fietsverhuur toch de mogelijkheid om heerlijk te fietsen in de Noord-Limburgse mooie natuur. Pak de fiets en ga lekker op pad! Wij hebben helaas geen kinderfietsen te huur!

Fietsroutes Noord-Limburg

Gratis WIFI & kabel TV

WIFI
WiFi wordt over de camping verdeeld via WiFi masten. U heeft dus geen persoonlijke aansluiting per plek. Hou er rekening mee dat, ondanks onze grootst mogelijke zorg, de WiFi ontvangst niet 100% dekkend is. Indien uw caravan of camper goed geïsoleerd is kunnen de WiFi signalen nauwelijks binnenkomen en zal het bereik beperkt zijn. Indien veel gasten gelijktijdig gebruik maken van het WiFi netwerk kan de ontvangst tijdelijk beperkt zijn.
Alle woningen zijn voorzien van een glasvezelaansluiting. U kunt in de woningen gratis gebruik maken van een supersnelle WiFi verbinding.

TV
We zenden ons eigen TV signaal uit. Indien u gebruik maakt van de kabelontvangst op uw plek (niet alle kampeerplaatsen) dan dient uw TV toestel te beschikken over een ingebouwde DVBT. Raadpleeg uw TV leverancier of dit standaard ingebouwd is in uw TV. Aparte DVBT tuners zijn te huur bij de receptie voor € 15 per verblijf. U kunt niet TV kijken met uw eigen TV abonnement tenzij u beschikt over een schotel.
In de woningen is een gratis digitaal TV aanbod.

Nog tijd over?

Verken dan eens de omgeving met een groot scala aan vermaak voor jong en oud. Geniet van het prachtige natuurschoon van Noord-Limburg met het Maasdal en de Peel. Breng een bezoek aan Duitsland of België. Allemaal in de buurt.

Meer omgeving