Online boeken Plattegrond

Wat is er te doen?

Activiteiten & Faciliteiten

Activiteiten & Faciliteiten

Van een ritje met paard en wagen tot een excursie met Ruud de boswachter; in de vakantieperiodes worden diverse activiteiten bij de kinder-animatie georganiseerd voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Maar ook voor de ouderen is er op het park genoeg te doen (zie hieronder). Verder zijn er fietsen en skelters te huur, kunt u gratis gebruik maken van onze waterfietsen en tennisbanen. En bij de receptie voorzien we u bovendien graag van diverse tips voor een dagje uit of goed restaurant in de omgeving. Hieronder hebben wij alvast enkele tips voor u op een rijtje gezet:

Fiets en skelterverhuur

Een lekker ritje maken op het vakantiepark? Dat kan met een echte skelter. Deze zijn te huur op ons Parc. Mocht u geen fiets mee hebben genomen, dan heeft u dankzij onze fietsverhuur toch de mogelijkheid om heerlijk te fietsen in de Noord-Limburgse mooie natuur. Pak de fiets en ga lekker op pad! Ook kinderfietsjes te huur.

Fietsroutes Noord-Limburg

Nog tijd over?

Verken dan eens de omgeving met een groot scala aan vermaak voor jong en oud. Geniet van het prachtige natuurschoon van Noord-Limburg met het Maasdal en de Peel. Breng een bezoek aan Duitsland of België. Allemaal in de buurt.

Meer omgeving