Online boeken Plattegrond

Vakantiepark met zwembad

Vakantiepark met zwembad in Noord-Limburg

Op zoek naar een vakantiepark met zwembad in Limburg? Denk dan eens aan Parc de Witte Vennen in Oostrum, nabij Venray. Ons vakantiepark is geen onderdeel van een grote keten. Daardoor gaat u niet op in grootschaligheid, maar vindt u wel voldoende faciliteiten zoals ons openlucht strandbad. Kortom, voor rust, ruimte en echte gastvrijheid komt u naar Parc de Witte Vennen in Noord-Limburg!

 

Reserveren

Zwemmen in Noord-Limburg

Op ons vakantiepark met zwembad treft u comfortabele en luxe vakantiewoningen en een 100% toeristische familiecamping waar u terecht kunt met uw camper, tent of caravan. Het voordeel van onze campingplaatsen is dat deze extra ruim zijn, waardoor u voldoende ruimte tot uw beschikking heeft. Verblijft u liever in een bungalow? Ook dat is mogelijk. Onze luxe bungalows zijn compleet ingericht en voorzien van tv- en internetaansluiting. De wat prijsbewustere vakantieganger heeft ook nog de mogelijkheid om te verblijven in één van onze Scandinavische chalets.

Bekijk bungalows Bekijk camping

Openlucht zwembad met veel faciliteiten

Aan het strandbad op ons vakantiepark is het heerlijk vertoeven. Kinderen vermaken zich aan het water bij het grote zwemmeer dat is afgescheiden van de grote recreatieplas. Vanaf het terras bij de snackbar houdt u de kinderen in de gaten wanneer zij ravotten bij het zwemmeer dat met een langzaam aflopende bodem en drijflijn uiterst veilig is. Het openlucht zwembad bij ons vakantiepark is voorzien van een 30 meter lange waterglijbaan en diverse andere waterspeeltjes. Huisdieren zijn bij het strandbad niet toegestaan.

Diverse faciliteiten rondom het strandbad zoals:

  • Een uitdagende speeltuin
  • Een 18-holes midgetgolfbaan
  • De heerlijke zonneweide
  • Een beachvolleybalveld
  • Een voetbalveldje aan het strand
  • Tafeltennistafel
  • Snackbar met poolbiljart en voetbalspel

Continue ververst zwemwater in natuurplas

Bij Parc de Witte Vennen hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het water in onze zwemplas wordt daarom op ingenieuze wijze continue ververst. Dit prachtige systeem heeft ons enkele jaren geleden het ANWB predicaat “beste openlucht zwemgelegenheid van Nederland” opgeleverd. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op!

Zwemmen in de openlucht

Kiest u voor Parc de Witte Vennen, dan kiest u voor een vakantiepark met zwembad waar u als echte waterliefhebber heerlijk kunt zwemmen en relaxen. Bij Parc de Witte Vennen treft u namelijk geen standaard subtropisch zwembad, maar juist een vakantiepark met zwembad waar u in de zomer heerlijk geniet van de openlucht, zon, verkoeling en ruimte. Zo geniet u lekker van de Limburgse natuur, van de rust en van het buitenleven terwijl u af en toe een heerlijk baantje kunt trekken.

Ons strandbad in Oostrum, bij Venray, is vrij beschikbaar voor gasten van het vakantiepark, maar we bieden ook daggasten de mogelijkheid om een dagje te komen zwemmen in onze recreatieplas in Noord-Limburg. Heeft u na het lezen van deze informatie zin gekregen in een dagje strandbad, bekijk dan snel onze openingstijden en tarieven:

Meer informatie