Online boeken Plattegrond

Kamperen in
het groen

Bij
Boek nu een comfortplaats

Nog enkele comfortplaatsen aan het water beschikbaar gedurende de winter.

Boek nu
Bekijk onze verschillende campingplaatsen

Bekijk onze verschillende campingplaatsen

Prachtig in het groen gelegen vindt u de familiecamping van Parc de Witte Vennen met zo’n 150 kampeerplaatsen, zowel toeristisch alsmede seizoenplaatsen. Veel van de kampeervelden beschikken over een eigen speeltuintje of sportveld. Terwijl uw kinderen ravotten met hun nieuwe vriendjes, houdt u vanuit uw voortent een oogje in het zeil.

Geniet u liever van de rust? Onze rustiger gelegen velden, al dan niet aan het water, zijn prima geschikt voor natuurliefhebbers en senioren. De meeste kampeervelden zijn autovrij met een parkeergelegenheid direct om de hoek. ParcCamping de Witte Vennen heeft geen jaarplaatsen.
Honden zijn toegestaan op ons parc maar dienen ten allen tijden aangelijnd te zijn.

Sanitair

Elk campingveld beschikt over een riant eigen sanitairgebouw. De warme douches zijn gratis en in het voor- en najaar geniet u van vloerverwarming. De paviljoens zijn uitgerust met apart baby- en kindersanitair en voorzieningen voor minder validen.

Kindvriendelijk

Vier van de vijf campingvelden zijn autovrij en daarmee geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Terwijl de kinderen urenlang zoet zijn in de speeltuin op het veld, leest u uw boek uit onder de luifel. Twee van onze sanitairgebouwen zijn uitgerust met een prachtige kinderruimte.

Lees meer

Senioren

Buiten het hoogseizoen om geniet u bij Parc De Witte Vennen van de prachtige natuur en heerlijke rust. Onze camping is door de ANWB zelfs genomineerd in de categorie “De mooiste camping die zich in voor- en naseizoen richt op 50-plussers”. Met faciliteiten als goed sanitair, ruime kampeerplaatsen in het groen, visgelegenheid, eigen fietsroutes en een gezellig centrumgebouw is het optimaal genieten. Het luxe hoofd-sanitairgebouw is volgens verschillende kampeerders nog mooier dan thuis. In het nieuwe centrumgebouw met lounge-café en terras kunnen gasten gezellig een borreltje drinken en gebruik maken van de wellnessruimte. Op de nieuwe (seizoen)plaatsen direct aan het water, kunt u vanonder de luifel, een hengeltje uitwerpen in onze ruime visvijver.

Lees meer

Ideaal voor campers

De zeer ruime kampeerplaatsen (ca. 125 m2) zijn uitgerust met een stevige grasmat en hebben een weids uitzicht over het terrein. Het vakantiepark ligt vlakbij Venray met tal van winkels en gezellige restaurants en is bovendien uitstekend bereikbaar per fiets. Natuurlijk is er een camper service station en in de vakantieperioden komt er elke ochtend een bakker langs. Op bijna alle plaatsen is draadloos internet en een TV-aansluiting, digitaal en HD (tv-toestel moet geschikt zijn voor DVB-T).