Online boeken Plattegrond

Weekendje weg Noord-Limburg

Weekendje weg Noord-Limburg

Wilt u een weekendje weg in Noord-Limburg? Kom dan naar vakantiepark de Witte Vennen in Oostrum bij Venray en geniet van een heerlijk ontspannen vakantie in het Limburgse land. Op ons vakantiepark boekt u een luxe vakantiebungalow of kampeert u op een ruime campingplaats. Rust, ruimte en echte gastvrijheid dat beleeft u bij Parc de Witte Vennen waar u geniet van een heerlijk weekendje weg in Noord-Limburg.

Fiets of wandel een weekendje door het Limburgse landschap

Wanneer u een weekendje weg bent in Noord-Limburg fietst u zo vanaf uw kampeerplek of luxe vakantiewoning de prachtige Limburgse natuur in. U geniet van één van de vijf op het park te verkrijgen fietsroutes die u voeren naar de vier windstreken. Of fietst u het rondje Noord Limburg – Oost Brabant. Ook wandelen behoort bij uw weekendje weg Noord-Limburg tot de mogelijkheden. Parc de Witte Vennen is het beginpunt van een prachtige 3-uur durende wandeltocht door bossen, dorpjes en een stukje Pieterpad

Fietsroutes Wandelroutes

Geniet van de natuur tijdens een weekendje Limburg

Kiest u voor een weekendje weg in Limburg, dan kiest u voor natuurlijke rust, een mooie omgeving en volop fiets- en wandelmogelijkheden. In Noord-Limburg kunt u geweldige fietstochten maken door bijvoorbeeld:

  • Nationaal Park De Groote Peel
  • Nationaal Park en De Maasduinen,
  • Landgoed Geijsteren

In bovenstaande gebieden kunt u overigens ook prachtig wandelen. Zoals bij Landgoed Geijsteren, gelegen aan de andere kant van Oostrum, waar u het grootste jeneverbessengebied van Nederland, een kasteelruïne, kapel en watermolen in de bossen vindt. Wandel door de prachtige natuur tijdens uw weekendje weg in Noord Limburg.

Meer omgeving

Een weekendje Noord-Limburg op de motor

Wilt u tijdens uw weekendje Noord-Limburg een indruk krijgen van het afwisselende Limburgse landschap dan kunt u er ook voor kiezen om de auto of de motor te nemen. Vanaf Parc de Witte Vennen is een prachtige route uitgezet langs prachtige Maasdorpjes, nationaal park De Maasduinen, de peelontginningdorpjes, Griendtsveen en Helenaveen. Een bezoek aan de herberg in Griendtsveen of aan het oorlogskerkhof in IJsselstein is zeker aan te bevelen tijdens uw weekend in Limburg. Of bezoek het Rozenfestival in Lottum.

Bekijk auto/motor route

Boek nu uw weekendje Limburg

De omgeving Noord-Limburg heeft veel te bieden. Zoals gezegd kunt u er prachtig fietsen, wandelen en treft u er tal van bijzondere bezienswaardigheden aan. Zo vindt u in de omgeving van het park, in de buurt van Oostrum en Venray, prachtige toeristische dorpjes zoals Overloon en Arcen. En wat te denken van de vele activiteiten in de omgeving? Voor kinderen en volwassenen is er veel te beleven, zoals Toverland, Liberty Park, Zoo Park Overloon en Erlebnisoase Irrland.

Boek vandaag nog uw weekendje Limburg en geniet van de rust, ruimte en gastvrijheid die Parc de Witte Vennen in Oostrum u te bieden heeft!

Reserveren